Založení demo účtu u TopOption

01.12.2014 13:48

Pro ty z vás, kteří se rozhodli obchodovat u brokera, který má v průměru nejvyšší výnosy z binárních opcí a je licencován ČNB, tak jsme připravili krátký návod na to, jak si založit demo účet u TopOption. Není na tom nic složitého a tak se rovnou pustíme do toho.

V první části registrace vyplníme pouze informace jako nase jméno, přijmení, heslo, e-mail a telefonní číslo. Po vyplnění všech položek dáme uložit a pokračovat.

Nyní se dostáváme do ověření, kde se nás TopOption zeptá na osobní informace jako, kde bydlíme, nebo, jak často obchodujeme. Finanční informace jsou spíše orientační a tak si nemusíte s jejich vyplnovám dělat těžkou hlavu. Na co by jste se ovšem měli zaměřit je poslední bezpečnostní otázka, která vám v budoucnu může posloužit při ztrátě hesla, nebo jiného osobního údaje.

Založení účtu je téměř u konce a dostáváme s k poslednímu bodu - k prvnímu vkladu. Pro obchodování i jen na demo účtu musíte vložit první minimální vklad, který činí alespon 100$. Po vašem prvním vkladu si můžete požádat o vytvoření demo účtu, který vám přidělený manager na požádání rád vytvoří. Na demo účet vám většinou manager přípíše imaginárních 10 000 žetonů s kterými můžete obchodovat 14 dní. Po této lhůtě se Vám demo účet zruší, pokud si to nedohodnete s managerem prodloužit třeba ještě na pár dní.

A to je vše nyní můžete začít obchodovat :) Hodne úspěchu a zdar všem obchodníkům !

 

Přeji si založit demo účet u TopOption v češtině www.topoption.com/?lang=cz      

Chci si ještě jednou prohlédnout TopOption recenzi