IQ Option recenze brokera, který nabízí demo účet zdarma

04.07.2016 21:49

Zjistil jsem, že dost lidí z Česka ted obchoduje u binárního brokera IQ Option a tak jsem se rozhodl udělat krátkou recenzi o něm a o mých zkušeností s ním. Pojdme si prvně odpovědět na pár základních otázek, které by vás mohli napadnout při volbě brokera. Je IQ Option regulovaný? Ano je licencován evropským úřadem CySEC a má povolení od ČNB. Nabízí demo účet zdarma? Ano demo verze u toho brokera je zcela zdarma a lze ji využívat i bez vkladu na neomezenou dobu. V případě, kdy by vám peníze na demo účtu došli, tak si je můžete nechat kdykoliv doplnit. Nabízí vysoké výnosy z obchodů? Výnosy se u brokera IQ Option mění v průběhu dne, takže nelze říct jaké má výnosy na jedno, anebo druhé aktivum. V průmeru nejsou špatné, ale určitě zase nejsou tak vysoké jako u brokera TopOption. Je něčím speciálním tento broker? Ano svou jedinečnou obchodní platformou, o které si jdeme hned povědět něco více.

 

Obchodní platforma brokera IQ Option

Tento broker má jako jeden z mála brokerů na binární opce svou vlastní platformu, kterou používá pouze sám. Ta je velmi propracovaná a vypadá opravdu luxusne. Ostatně se sami můžete podívat přes demo účet zdarma. Na platformě je krásně vidět kolik máte ještě času do uzavření obchodu a kdy bude obchod expirovat. IQ Option nabízí dost slušné výnosy především u krátkodobých opcí do 5 minut. U střednědobých, anebo dlouhodobých to není nic extra. Má ovšem tedka nově skvělou funkci odkoupení (buy-out) , která vám umožní limitovat počet proherních obchodů na úplně minimum, pokud se ji naučíte správně používat. 

 

Jaké broker nabízí účty

V celku se zde setkáte se 3 typy účtu. Jeden, jak už bylo zmíněno výše je demo účet. Ten lze aktivovat během několika kliknutí, pokud zvolíte propojení přes Facebook. Žádný jiný broker takto dobrý cvičný účet nenabízí, takže v tomto má IQ Option opravdu navrch. Dále tu máme klasický běžný účet, který lze aktivovat vkladem pouze 10 dolarů, minimální investice do jednoho obchodu je pak pouze 1 dolar. S takto minimalistickými částkami ovšem rozhodně nechtějí obchodovat pokročilý obchodníci, pro ty je tu VIP účet, zde je minimální vklad pak už 3 000 dolarů. V rámci VIP účtu získáte i možnost neomezené konzultace s vaším osobním manažerem účtu, plus každý měsíc získáte kompletní report vašich obchodních výsledků. Výběry u VIP účtu trvají pouze 24 hodin u běžných účtu se pak jedná o klasické 3 obchodní dny.

 

Soutěže o reálné peníze? Tak to sme tu ještě neměli!

IQ Option neohromí pouze svou extrémně propracovanou obchodní platformou a přesně nastavitelnými částkami k obchodování, setkáte se zde totiž také s velmi častými turnaji o reálné peníze. Momentálně je zde například turnaj Wall Street Revolt ve kterém se obchoduje o $100000 ! Vstupné do turnaje je pak $50.00. A jak vlastně tyto turnaje fungují? Jednoduše, každému účastníkovi IQ Option vytvoří speciální účet ke kterému připíše $ 10000 s kterými následně každý jednotlivý obchodník pracuje. Obchodníci, kteří pak vydělají nejvíce peněz na tomto účtě vyhrávají. Tento konkrétní turnaj o $ 100 000 trvá 30 dní a nejlepších 30 obchodníků si v něm rozdělí tuto velmi pěknou částku.

 

Kde najdu další informace o brokerovi? Spoustu informací můžete najít v těchto 4 recenzí - IQ Option recenze na ibinarniopce.cz ,  IQ Option recenze na binarniobchodovani.cz, IQ option recenze na 7binaryoptions, IQ option recenze na binaryoptionrobotinfo.com 

 

Shrnutí - můj názor na brokera IQ Option

Broker má spoustu výhod, které jiní brokeři na binární opce prostě nenabízejí, rozhodně je tedy dobré, že se rozhodl jít svou vlastní cestou a používá např. svou vlastní platformu. Rovněž se mi líbí, že dává možnost obchodovat úplně každému a s částkami, který každý chce do obchodování investovat. Většina ostatních brokerů totiž nenabízí demo účet zdarma, anebo je všude minimální vklad 200 dolarů a více. Zde je pouhých 10 dolarů minimální vklad a tak je to mnohem volnější a je pak také mnohem jednoduší dodržovat váš money management. Co se mi ovšem moc u brokera nezdá jsou jeho výnosy. To že se každou chvíli mění na mě nebudí moc dobrý dojem, ale dá se to zvyknout. V případě, že ale chcete obchodovat dlouhodobé opce, tak nebudete mít u většiny opcí takové návratnosti jako jindy. Určitě ale každému doporučuji aspon otestovat tu jejich obchodní platformu, protože ta opravdu stojí za to. (Navíc demo máte založený za 30 vteřin).

 

Založit demo účet u IQ Option