BitPlutos obchodování binárních opcích pomocí BTC

31.07.2015 21:37

Bitplutos je binární broker, který ovšem není jako ostatní. Možná se ptáte a čím se tedy liší? Na to je jednoduchá odpověd, celé obchodování funguje pomocí Bitcoin měny. Na svůj účet si tedy musíte vložit BTC (ke kterému můžete získat bonus 50-100%) s kterým následně obchodujete. Platforma funguje pomocí poskytovatele SpotOption, který kromě obchodování klasických binárních opcí, kde jsou výnosy od 70% do 85% nabízí i obchodování párů, FX/CFD, Touch opcí a dlouhodobých opcí. 

 

Anonymita

Jednou z velkých výhod při obchodování pomocí BTC je anonymita. U BitPlutos neprobíhá žádný ověřovací proces (ani kreditky, ani občanky nebo jakéhokoliv dalšího identifikačního průkazu).

A jak funguje registrace? Jednoduše, stačí zadat váš email a heslo, popřípadě email, pokud chcete být později kontaktováni od BitPlutos s nabídkou výuky zdarma.

 

BitPlutos Dárky

Kromě již zminovaného 50-100% bonusu ke vkladu nabízí BitPlutos i speciální dárky pro vyšší vklady. Tyto bonusy jsou k získání při vkladu 15-50 BTC. Jedná se o následující mobilní telefony a další elektronická zařízení : 

iPad Air 2 16 GB nebo iPhone 5S 16 GB

iPad Air 2 64 GB Cellular nebo iPhone 6 64 GB

MacBook Pro 13

 

Získat některý ze zmíněných dárků

 
 

Navštívit Bitplutos stránky

Affil link: https://www.bitplutos.com/?campaign=8&btag=150


Čistý link: https://www.bitplutos.com/