eXbino broker nově v češtině

05.02.2015 10:49

Nedávno jsem narazil na jednoho brokera v polštině, který je tam poměrně fenomén a včera jsem zjistil, že svoje služby nabízí nově i v češtině a tak jsem se rozhodl vytvořit tuto krátkou recenzi se základními informacemi o brokerovi eXbino.com.

Možná se ptáte, kdo to ten eXbino broker vlastně je ? Ještě jste o nem nikdy neslyšeli? Nechte nám tedy představit brokera, který je fenomén především v Polsku, kde má ohromné množství spokojených a aktivních obchodníků.

 

Exbino se stalo jedním z prvních brokerů na polském trhu. Tím ovšem nekončí, protože se rozhodli rozšířit své služby i mezi jiné jazyky jako je například němčina, ruština angličtina a nyní nově právě i čeština . eXbino platforma je vytvořená pro potřeby začínajících i pokročilých obchodníků, kteří zde naleznou vše co k obchodování binárních opcí potřebují. 

Minimální vklad je stanoven v závislosti na měně ve které účet chcete mít - $200,  €150, £125. 

 

Webové stránkyeXbino.com

Minimální vklad: 150 EURO, nebo $200, nebo £125

Minimální obchod20 EURO

Druhy aktiv: Indexy,  měna, akcie, komodity

Druhy opcí: High / Low, One Touch, Boundary, Touch/ No touch, Krátkodobé.

Demo účet: Ano v rámci výukového tréninku

 

Naše hodnocení96%

 

Výnosy z binárních opcí

Kromě rozsáhlé výběru aktiv se u brokera Exbino můžeme také setkat s velmi přijemnými vysokými výnosy z obchodů, které se pohybují od 77 až do 85% a u one touch opcí (dotykových) se jedná až o 700% z obchodu.

 

 

Přejít na platformu eXbino v češtině